Emballage

Din emballage skal mere end bare at indeholde dit produkt.

Emballagens design skal være funktionelt og tale til modtagerens sanser. Det handler om troværdighed og oplevelser med produkt og emballageudvikling. Når jeg arbejder med produkt og emballagedesign, er det med udgangspunkt i dit brand. Jeg får emballagedesignet til at afspejle din målgruppe, så der er en rød tråd hele vejen igennem.

Det er designet på emballagen der skal formidle hele virksomhedens og brandets værdisæt, produktets funktionalitet og virksomhedens DNA.

Ønsker du at se mere af mit arbejde, kan du finde følgende kategorier her:

Levering af tryksager

Alle tryksager designet og leveres som udgangspunkt i farvekoden CMYK, som er den, der egner sig til alle former for print. 

Ønskes der separate filer til web leveret i RGB, kan vi sagtens arrangere dette også. RGB-filer kan bruges til websites samt på sociale medier, hvor du som virksomhed kan markedsføre dig produkt til dine kunder. Alle filer til tryk leveres i CMYK.

Kontakt til trykkeri

Jeg står til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at skabe kontakt til et trykkeri.

Jeg kan ligeledes også sørge for at tage kontakt til trykkeriet og fortsætte hele dialogen omkring print både før, under og efter helt indtil du modtager dit produkt.

Top