Tryksager

Tryksager er et vidt begreb. Jeg leverer både annoncer til trykte magasiner, flyers, foldere, plakater, visitkort, brevpapir og meget mere. Med fokus på grundighed, korrekt farveangivelse samt stor variation i formater og papir, er du altid sikker på en tryksag i højeste kvalitet hos SOMA Graphic.

Der er stadig stor værdi i at modtage et fysisk materiale. Næsten alt bliver digitaliseret, men med trykte materialer kan du vække opsigt og skille dig ud blandt konkurrenterne.

 

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan udrettes. Søg fx inspiration på Pinterest.

Ønsker du at se mere af mit arbejde, kan du finde følgende kategorier her:

Levering af filer

Alle tryksager designes og leveres som udgangspunkt i farvekoden CMYK, som er den, der egner sig til alle former for print. 

Ønskes der separate filer til web leveret i RGB, kan vi sagtens arrangere dette også. RGB-filer kan bruges til websites samt på sociale medier, hvor du som virksomhed kan markedsføre dig produkt til dine kunder. Alle filer til tryk leveres i CMYK.

Kontakt til trykkeri

Jeg står til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at skabe kontakt til et trykkeri.

Jeg kan ligeledes også sørge for at tage kontakt til trykkeriet og fortsætte hele dialogen omkring print både før, under og efter helt indtil du modtager dit produkt.

Top