Visuel identitet

Står du med et nyt brand, et nyt produkt eller ønsket om at rebrande din allerede eksisterende virksomhed med en visuel identitet? Og ved du ikke helt, hvordan du skal komme videre? Så er det her, SOMA Graphic kommer ind i billedet.

 

Processen til at skabe en god visuel identitet kan inddeles i tre faser: Analyse, vision og designbriefing, udvikling af logo og identitetssystemet samt implementering, vedligeholdelse og rebranding. Med disse tre faser på plads, skaber vi sammen det perfekte logo til din virksomhed.

 

Læs også: Sådan skaber du den bedste visuelle identitet

Ønsker du at se mere af mit arbejde, kan du finde følgende kategorier her:

Levering af tryksager

Alle tryksager designet og leveres som udgangspunkt i farvekoden CMYK, som er den, der egner sig til alle former for print.

Ønskes der separate filer til web leveret i RGB, kan vi sagtens arrangere dette også. RGB-filer kan bruges til websites samt på sociale medier, hvor du som virksomhed kan markedsføre dig produkt til dine kunder. Alle filer til tryk leveres i CMYK.

Kontakt til trykkeri

Jeg står til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at skabe kontakt til et trykkeri.

Jeg kan ligeledes også sørge for at tage kontakt til trykkeriet og fortsætte hele dialogen omkring print både før, under og efter helt indtil du modtager dit produkt.

Top