VSCO: Sådan laver du det populære varme filter på Instagram

VSCO filter Instagram

Rediger dine Instagram billeder på 5 minutter med et filter i VSCO

Med et gemt filter i VSCO, kan du på 5 minutter redigere dit billede til Instagram.

Instagram er (og har længe været) en af mine favoritter, når det kommer til sociale medier. Det minder mig på en måde om, da jeg var barn og bladrede gamle fotoalbums igennem med min søster. Det er en meget visuel platform, hvor jeg har mulighed for at udfolde min kreativitet. Dette gør jeg igennem fotografering og redigering, men også sammensætningen af billeder, der skaber en god symfoni. Instagram giver dig (både som privat person eller brand) muligheden for at række ud til en gruppe af mennesker, der rammer din målgruppe. Og med en rød tråd igennem dine opslag, fastholder du bedre dine besøgende.

Sådan bruger du VSCO til at få det populære varme filter på dine billeder

Hvordan redigerer du dine billeder? Det er et af de mest hyppige spørgsmål, jeg bliver stillet på min personlige Instagram profil @sofiemartinee. Jeg har i godt et år brugt samme filter og samme redigering igennem appen VSCO. Der er selvfølgelig altid små ændringer, der skal gøres. Hvordan lyset falder den enkelte dag, er afgørende. Hvordan farverne spiller sammen samt hvilken stemning jeg ønsker at fremkalde i billedet. Men som grundbase har jeg brugt denne redigering hver gang, og skruet op eller ned for lyset.

 

Alle disse billeder er taget på en pressetur til Dubai og Sharjah i april 2019. Lyset og omgivelserne var helt perfekte til billeder, og derfor behøvede de knap så meget redigering. Men prøv dig frem og se om du kan finde din stil. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel med din redigering. Måske er det ikke præcis denne, du skal bruge? Men det kan være, at du kan føle dig inspireret til at benytte dig af en del af opsætningen.

Mit preset til varme billeder med A4-filteret

Så efter en stor efterspørgsel omkring min billedredigering, har jeg nu endelig fået sammensat denne simple guide. Så tag et screenshot eller prøv dig frem i VSCO-appen. Hvis du har et premium abonnement til VSCO, kan du gemme dit filter. Således kan du nemt og hurtigt finde præcis samme filter til dit næste billede, redigere det og have klar til udgivelse blot få minutter efter, det er taget.

Top