Webdesign

Trænger din virksomhed til et frisk pust med et nyt webdesign? Eller måske har du slet ikke et hjemmeside på nuværende tidspunkt? I dag er det et must, at virksomheder og foreninger har en hjemmeside.

 

Med en klar forbindelse mellem din virksomheds stil og tone, skaber du troværdighed hos den besøgende. Man skal kunne se på hjemmesiden, at den tilhører dit firma, før man har læst en enkelt linje. Jeg designer og leverer skræddersyede webdesign, der skaber troværdighed med et attraktivt design, der virker på alle platforme. Men en god hjemmeside er ikke bare pæn, den skal også spille rent teknisk.

Responsive design

I dag kommer over 30% af alt trafik til hjemmesider fra mobile enheder, hvorfor det er vigtigt, at din hjemmeside er opbygget korrekt, og virker fra alle typer af enheder. Hvis ikke dit website er responsivt, ryger du bagerst i køen i enhver søgning, hvor konkurrencen står mod hjemmesider der ér responsive.

Kend din målgruppe

Det er vigtigt, at du kender dit publikum, og hermed kan sætte fokus på kun de aller vigtigste elementer på din forside. Driver du en webshop, er det ikke vigtigt at have en blog på din startside, men derimod fremvisning af alle dine produkter. Ønsker du oprettelse af en blog, er hovedfokus at få skabt opmærksomhed omkring dine indlæg.

 

Jeg designer hjemmesider til både virksomheder og private. Jeg designer hjemmesider til blogs, institutioner, webshops og meget mere. En hjemmeside kan bestå af mange forskellige elementer. Der kan være en blog, produktkatalog, nyhedsbreve, billedgallerier osv.

Ønsker du at se mere af mit arbejde, kan du finde følgende kategorier her:
Top