Hvad sker der på 1. semester som Grafisk Designteknolog, UCN?

Bootcamp, det første projekt og meget mere

Intro: Simone Muus og jeg studerer begge til Grafisk Designteknolog på UCN i Aalborg. Efter 1. semester blev vi skilt i forskellige klasser, da Simone valgte Design-linjen og jeg selv valgte Marketing-linjen. I vores videoer snakker vi om selve uddannelsen til Grafisk Designteknolog, hvordan de forskellige semestre er delt op og struktureret sammen, lidt omkring optagelsesprøven, og hvilke gode råd man kan gøre sig inden studiestart.

Simone og jeg har igen sat os sammen i min sofa; denne gang for at snakke om 1. semester på Grafisk Designteknolog, UCN i Aalborg.

I denne video kommer vi ind på, hvordan klassen blev rystet sammen efter studiestart, der er nemlig ikke en masse rusture på Grafisk Designteknolog. I stedet havde vi en bootcamp, hvor vi samarbejdede i grupper på kryds og tværs af klassen.

Vi kommer også ind på, hvordan 1. semester er struktureret sammen, samt hvilke opgaver vi har arbejdet med det første halve år af uddannelsen. Allerede på 1. semester skulle vi nemlig selv ud at opsøge en kunde til et kundeprojekt.

 

Top